Huishoudelijk reglement

Het volledige huisreglement kan u hier nalezen.

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik naar Krock?


Kom je met de fiets? Op de festivalsite is een fietsenstalling aanwezig. Zo houden we de straat veilig en rustig. Fietsen op het terrein stallen is dus verplicht. De site van Krock ligt op wandelafstand van het NMBSstation van Sint-Niklaas. Bus(sen) 1 richting Clementwijk of 41/42/43/44 richting Stekene-Kemzeke brengen je vandaar tot middernacht tot in de Heistraat (halte Kuildamstraat). Voor de terugreis doe je best beroep op eigen vervoer.
Kan ik zelf optreden op Krock als band of DJ?


Jazeker! Meer informatie komt binnenkort, volg Krock op Facebook en Instagram en blijf zo op de hoogte.
Kan ik met mijn bedrijf Krock sponsoren?


Krock is steeds op zoek naar nieuwe partners. Neem gerust contact op met sponsoring@krock.be!
Kan ik gecontroleerd worden bij het binnenkomen van Krock?


Ja, Krock behoudt zich het recht voor om haar bezoekers bij het binnenkomen te controleren op het bezit van drank, drugs en gevaarlijke voorwerpen. Je mag dit uiteraard weigeren, maar dan mag de organisatie je ook weigeren om het terrein te betreden. Meer informatie vind je in het huishoudelijk reglement onderaan deze pagina.
Kan iedereen zomaar alcohol bestellen?


Nee, Krock hanteert een strikt alcoholbeleid conform de geldende wetgeving. In geval van twijfel, hebben de medewerkers van Krock het recht om identiteitspapieren op te vragen en indien nodig de verkoop van alcohol te weigeren.
Zijn drugs toegelaten op het terrein?


Nee, op Krock geldt er een nultolerantie op het bezit, gebruik en verhandelen van drugs. Bij constatering wordt de politie verwittigd.
Mogen er foto's en video's gemaakt worden van mij?


Bij het betreden van Krock, gaat u ermee akkoord dat u gefotografeerd en/of gefilmd kan worden en dat deze beelden verwerkt en gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden.