Afterwork

Vanaf 17u voorzien wij voor jullie een fantastische mix van lekker eten, heerlijke cocktails en fijn gezelschap. Zwoele beats, kinderanimatie en een Virtual Reality-experience maken het geheel af en garanderen een onvergetelijke avond.

kinderanimatie

Leef je uit op het springkasteel, laat je schminken in een stoere tijger of speel en knutsel er op los: ook dit jaar halen we weer alles uit de kast om krock ook voor onze jongste gasten tot een onvergetelijke ervaring te maken. 

Om ook de ouders een zorgeloze avond te bieden, vinden alle activiteiten plaats op het festivalterrein zelf en worden ze begeleid door ervaren animatoren.

food

Krock zou geen festival zijn, moesten we niet ook de nodige snacks voorzien: Naast Hamburgers en frietjes, voorzien wij dit jaar ook enkele overheerlijke pasta's.

aangezien krock een festival is dat heel sterk inzet op haar ecologische voetafdruk, is er natuurlijk ook een vegetarisch alternatief voorzien.

drinks

na al dat dansen op de beats van onze top-artiesten kan een verfrissing wel van pas komen. ga voor een mojito in onze cocktailbar, verwen jezelf op een lekker wijntje of een frisse pint in een van de vele chill corners of durf je onze jägerbar aan?

Ook wie het liever non-alcoholisch heeft, komt zeker aan zijn trekken. naast een ruim aanbod aan frisdrank, hebben we ook (eerlijke) fruitsap en smaakvolle koffies. 

al onze drankjes worden bovendien in onze herbruikbare bekers geserveerd!